Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
Automaticky přeložený název:
Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 20.5.2009
Označení normy: UNE-EN 1672-2:2006+A1:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 20.5.2009
Kód zboží: NS-556699
Počet stran: 44
Přibližná hmotnost: 132 g (0.29 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 25.04.2024 (Počet položek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.