Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)
Automaticky přeložený název:
FOOD ANALÝZA - stanovení benzo [a ] pyren, BENZ [ A] anthracen , chrysen a benzo [ B ] Fluoranthen v potravinách plynovou chromatografií s hmotnostní spektrometrií ( GC-MS )
NORMA vydána dne 4.11.2015
Označení normy: UNE-EN 16619:2015
Datum vydání normy: 4.11.2015
Kód zboží: NS-622105
Počet stran: 40
Přibližná hmotnost: 120 g (0.26 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 18.09.2025 (Počet položek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.