Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v korintkách, rozinkách, sultánkách, směsích sušeného ovoce a sušených fících - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí.
NORMA vydána dne 29.6.2010
Označení normy: UNE-EN 15829:2010
Datum vydání normy: 29.6.2010
Kód zboží: NS-556228
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Ovoce a výrobky z ovoce
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.