Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
FATS AND OILS. SENSORIAL ANALYSIS. TERMINOLOGY FOR AN OLIVE OILS VOCABULARY
Automaticky přeložený název:
Tuky a oleje. Senzorická analýza. Terminologie pro AN olivové oleje slovní zásoba
NORMA vydána dne 15.9.1980
Označení normy: UNE 55123:1980
Datum vydání normy: 15.9.1980
Kód zboží: NS-572851
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Potravinářská technologie (názvosloví)
Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 29.06.2025 (Počet položek: 2 206 177)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.