Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED CITRATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS CITRIC ACID. REFERENCE METHOD.
Automaticky přeložený název:
Produktů taveného sýra. Výpočet obsahu přidaného CITRAT EMULDIFYING ZMOCNĚNCŮ vyjádří kyseliny citrónové. Referenční metodou.
NORMA vydána dne 15.1.1986
Označení normy: UNE 34877:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571584
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.