Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED CITRATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS CITRIC ACID. REFERENCE METHOD.
Automaticky přeložený název:
Produktů taveného sýra. Výpočet obsahu přidaného CITRAT EMULDIFYING ZMOCNĚNCŮ vyjádří kyseliny citrónové. Referenční metodou.
NORMA vydána dne 15.1.1986
Označení normy: UNE 34877:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571584
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.