Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
                  
        
        DETERMINATION OF THE LACTOSE CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS.
          Automaticky přeložený název:
          STANOVENÍ obsah laktózy a tavených sýrových výrobků.        
      
NORMA vydána dne 15.1.1986
    
        Označení normy: UNE 34875:1986
                
                
                
               
                Datum vydání normy:  15.1.1986
                  Kód zboží:  NS-571582
          Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
        Země:          Španělská technická norma
        Kategorie:  Technické normy UNE
        
                
              
      Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy? 
      Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte. 
     
      Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
    
Poslední aktualizace: 03.11.2025 (Počet položek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.