Norma UNE 34874:1985 15.12.1985 náhled

UNE 34874:1985

DETERMINATION OF THE CITRIC ACID CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS. REFERENCE METHOD.

Automaticky přeložený název:

Stanovení obsahu kyseliny citronové sýrů a produktů taveného sýra. Referenční metodou.



NORMA vydána dne 15.12.1985


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena439.60 bez DPH
439.60

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34874:1985
Datum vydání normy: 15.12.1985
Kód zboží: NS-571581
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Sýry

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.