Norma UNE 34801:2011 8.6.2011 náhled

UNE 34801:2011

Spices and condiments. Spectrophotometric determination of extractable colour of ground paprika and its oleoresins.

Automaticky přeložený název:

Koření. Spektrofotometrické stanovení extrahovatelných BARVA mletá paprika A JEHO oleoresiny.



NORMA vydána dne 8.6.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena800.20 bez DPH
800.20

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34801:2011
Datum vydání normy: 8.6.2011
Kód zboží: NS-571527
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.