Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
SPICES AND CONDIMENTS. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. ENTRAINMENT METHOD.
Automaticky přeložený název:
Koření. STANOVENÍ OBSAHU VODY. Extrahovací metody.
NORMA vydána dne 15.9.1981
Označení normy: UNE 34096-7:1981
Datum vydání normy: 15.9.1981
Kód zboží: NS-571474
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
28.10.2009
9.2.2011
12.6.2013
12.6.2013
12.6.2013
2.2.2011
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.