Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
Automaticky přeložený název:
Systémy managementu bezpečnosti potravin. Požadavky na orgány provádějící audity a certifikace systémů managementu bezpečnosti potravin.
NORMA vydána dne 1.12.2007
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ | |
Objednat včetně oprav
|
Označení normy: STN P ISO/TS 22003
Třídící znak: 560303
Katalogové číslo: 104764
Datum vydání normy: 1.12.2007
Kód zboží: NS-546736
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Certifikace výrobků a podniků. Potvrzení shody
Procesy v potravinářském průmyslu
Táto technická špecifikácia určuje pravidlá týkajúce sa auditu a certifikácie zhody systému manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP) s požiadavkami ustanovenými v norme ISO 22000 (alebo v inom súbore špecifikovaných požiadaviek na SMBP) a poskytuje zákazníkom nevyhnutné informácie o zárukách hodnovernosti spôsobu certifikácie ich dodávateľov.
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
Oprava vydána dne 1.10.2010
Vybrané provedení:1.6.2005
1.9.2012
NEPLATNÁ
1.10.2000
1.10.2005
1.2.2014
1.8.2009
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.