Norma STN EN ISO 7932 1.7.2005 náhled

STN EN ISO 7932 (560092)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu baktérií Bacillus cereus. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C (ISO 7932: 2004).

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv. Horizontální metoda stanovení počtu bakterií Bacillus cereus. Metoda počítání kolonií kultivovaných při 30 ° C (ISO 7932: 2004).



NORMA vydána dne 1.7.2005


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN ISO 7932
Třídící znak: 560092
Katalogové číslo: 98650
Datum vydání normy: 1.7.2005
Kód zboží: NS-539475
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN ISO 7932 (01.08.2005)

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy STN EN ISO 7932 (560092):

Táto medzinárodná norma špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných pred-pokladaných baktérií Bacillus cereus metódou počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C. Je použiteľná na - výrobky určené na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat; - vzorky z prostredia výroby a spracovania potravín.

K této normě náleží tyto změny:

STN EN ISO 7932:2005/A1 (560092) Změna

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu baktérií Bacillus cereus. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C (ISO 7932: 2004/Amd 1: 2020, opravená verzia 2020-08) (Norma na priame používanie ako STN).

Změna vydána dne 1.11.2020

Doporučujeme obdobnou normu!
ČSN EN ISO 7932:2005/A1 (01.02.2021)
Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.