Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 3: Špecifické pokyny na úpravu rýb a rybích výrobkov (ISO 6887-3: 2003).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení. Část 3: Specifické pokyny pro úpravu ryb a rybích výrobků (ISO 6887-3: 2003).
NORMA vydána dne 1.9.2004
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN ISO 6887-3
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 95921
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2004
Kód zboží: NS-539100
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.