Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 4: Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku metódou rýchleho sušenia (ISO 21415-4: 2006).
Automaticky přeložený název:
Pšenice a pšeničná mouka. Obsah lepku. Část 4: Stanovení suchého lepku z mokrého lepku metodou rychlého sušení (ISO 21415-4: 2006).
NORMA vydána dne 1.12.2010
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN ISO 21415-4
Třídící znak: 461034
Katalogové číslo: 111947
Datum vydání normy: 1.12.2010
Kód zboží: NS-537276
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto časť ISO 21415 určuje rýchlu metódu stanovenia obsahu suchého lepku z mokrého lepku získaného postupom špecifikovaným v ISO 21415-1 alebo v ISO 21415-2.Metóda sa môže použiť tiež na stanovenie obsahu vody v mokrom lepku.
1.7.2003
1.7.1998
1.6.1998
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.1.1993
1.6.2010
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.