Oprava STN EN ISO 13366-2:2007/OpravaAC 1.10.2007 náhled

STN EN ISO 13366-2:2007/OpravaAC (570532)

Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek. Časť 2: Návod na obsluhu zariadenia na elektronické počítanie častíc fluorescenčnou optickou metódou (ISO 13366-2: 2006) (Norma na priame používanie ako STN).

Automaticky přeložený název:

Mléko. Stanovení počtu somatických buněk. Část 2 : Návod k obsluze zařízení na elektronické počítání částic fluorescenční optickou metodou ( ISO 13366-2 : 2006 ) ( Norma k přímému použití jako ČSN ).



NORMA vydána dne 1.10.2007


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN ISO 13366-2:2007/OpravaAC
Třídící znak: 570532
Katalogové číslo: 104397
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 1.10.2007
Kód zboží: NS-535254
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Tato změna (oprava) patří k této normě:

STN EN ISO 13366-2 (570532)

Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek. Časť 2: Návod na obsluhu zariadenia na elektronické počítanie častíc fluorescenčnou optickou metódou (ISO 13366-2: 2006) (Norma na priame používanie ako STN).

Norma vydána dne 1.3.2007

Doporučujeme obdobnou normu!
ČSN EN ISO 13366-2 (01.07.2007)
Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.