Norma STN EN ISO 11348-3 1.1.2010 náhled

STN EN ISO 11348-3 (757745)

Kvalita vody. Stanovenie inhibičného vplyvu vzoriek vody na svetelnú emisiu Vibrio fischeri (Skúška luminiscenčných baktérií). Časť 3: Metóda používajúca baktérie sušené vymrazovaním (ISO 11348-3: 2007).

Automaticky přeložený název:

Kvalita vody. Stanovení inhibičního vlivu vzorků vody na světelnou emisi Vibrio fischeri (Zkouška luminiscenčních bakterií). Část 3: Metoda s použitím bakterie sušené vymražováním (ISO 11348-3: 2007).



NORMA vydána dne 1.1.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN ISO 11348-3
Třídící znak: 757745
Katalogové číslo: 109701
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-534558
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN ISO 11348-3 (01.05.2009)

Kategorie - podobné normy:

Zkoušení biologických vlastností vody

Anotace textu normy STN EN ISO 11348-3 (757745):

ISO 11348 opisuje tri metódy stanovenia inhibície luminiscencie emitovanej morskými baktériami Vibrio fischeri (NRRL B-11177).Táto časť ISO 11348 špecifikuje metódu používajúcu baktérie sušené vymrazovaním.

K této normě náleží tyto změny:

STN EN ISO 11348-3:2010/A1 (757745) Změna

Kvalita vody. Stanovenie inhibičného vplyvu vzoriek vody na svetelnú emisiu Vibrio fischeri (Skúška luminiscenčných baktérií). Časť 3: Metóda používajúca baktérie sušené vymrazovaním (ISO 11348-3: 2007).

Změna vydána dne 1.5.2019

Vybrané provedení:
Slovensky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.