Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov. Časť 2: Stanovenie obsahu anorganických bromidov (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).
Automaticky přeložený název:
Beztukové potraviny. Stanovení reziduí bromidů. Část 2: Stanovení obsahu anorganických bromidů (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).
NORMA vydána dne 1.11.2002
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN 13191-2
Třídící znak: 560026
Katalogové číslo: 87272
Datum vydání normy: 1.11.2002
Kód zboží: NS-510359
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto európska norma špecifikuje plynovo-chromatografickou metódou pre stanovenie rezídia anorganických bromidov v potravinách s nízkym obsahom tuku.
1.6.2008
NEPLATNÁ
1.12.2003
NEPLATNÁ
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.10.2008
1.5.2003
1.12.2003
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.