Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov. Časť 1: Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).
Automaticky přeložený název:
Beztukové potraviny. Stanovení reziduí bromidů. Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).
NORMA vydána dne 1.11.2002
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN 13191-1
Třídící znak: 560026
Katalogové číslo: 87271
Datum vydání normy: 1.11.2002
Kód zboží: NS-510358
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto európska norma špecifikuje plynovo-chromatografickú (GC) metódu pre stanovenie rezídia bromidov vyjadrených ako anorganické bromidy v potravinách s nízkym obsahom tuku.
NEPLATNÁ
1.5.2002
NEPLATNÁ
1.5.2003
1.5.2003
1.5.2003
1.9.1987
1.11.2009
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.