Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu. Časť 1: Spektrofotometrická metóda.
Automaticky přeložený název:
Beztukové potraviny. Stanovení reziduí dithiokarbamátů a tiuramdisulfidu. Část 1: Spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 1.2.2002
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN 12396-1
Třídící znak: 560025
Katalogové číslo: 80891
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-508199
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Potravinářské produkty všeobecně
Táto európ. norma opisuje spektrofotometrickú metódu na stanovenie množstva rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidov, ktoré pri opísaných podmienkach uvoľňujú sírouhlík.
NEPLATNÁ
1.12.2003
NEPLATNÁ
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.10.2008
1.5.2003
1.12.2003
1.1.2004
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 15.07.2024 (Počet položek: 2 330 983)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.