Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu. Časť 1: Spektrofotometrická metóda.
Automaticky přeložený název:
Beztukové potraviny. Stanovení reziduí dithiokarbamátů a tiuramdisulfidu. Část 1: Spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 1.2.2002
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN 12396-1
Třídící znak: 560025
Katalogové číslo: 80891
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-508199
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Potravinářské produkty všeobecně
Táto európ. norma opisuje spektrofotometrickú metódu na stanovenie množstva rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidov, ktoré pri opísaných podmienkach uvoľňujú sírouhlík.
NEPLATNÁ
1.12.2003
NEPLATNÁ
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.10.2008
1.5.2003
1.12.2003
1.1.2004
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.