Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy.
Automaticky přeložený název:
Zkoušení masa , masných výrobků a masových konzerv a hotových jídel v konzervách. Chemické a fyzikální metody.
NORMA vydána dne 1.8.1966
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 570185:1962/a
Třídící znak: 570185
Katalogové číslo: 65283
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.8.1966
Kód zboží: NS-500407
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy.
Norma vydána dne 1.3.1962
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.