Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilizovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH.
NORMA vydána dne 1.5.1999
| Jazyk | |
| Provedení |
|
| Dostupnost | Prodej skončil |
| Cena | NADOTAZ bez DPH |
| NA DOTAZ |
Označení normy: STN 570166:1984/1
Třídící znak: 570166
Katalogové číslo: 395
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.5.1999
Kód zboží: NS-500403
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
Norma vydána dne 1.10.1984
Vybrané provedení:
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 06.11.2025 (Počet položek: 2 243 364)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.