Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
NORMA vydána dne 1.5.1999
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 570166:1984/1
Třídící znak: 570166
Katalogové číslo: 395
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.5.1999
Kód zboží: NS-500403
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
Norma vydána dne 1.10.1984
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 10.05.2025 (Počet položek: 2 198 913)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.
Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.