Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania mlynských výrobkov. Časť 3: Senzorické skúšanie.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 3: Senzorické zkoušení.
NORMA vydána dne 1.3.1993
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 560512-3
Třídící znak: 560512
Katalogové číslo: 64974
Datum vydání normy: 1.3.1993
Kód zboží: NS-500228
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Smyslová analýza potravin
Tato cast normy urcuje metody senzorickeho zkouseni pro vsechny druhy mlynskych vyrobku.
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.1.1993
1.6.2010
NEPLATNÁ
1.9.2008
1.5.1995
1.9.2008
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 31.07.2024 (Počet položek: 2 340 060)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.