Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania mlynských výrobkov. Časť 3: Senzorické skúšanie.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 3: Senzorické zkoušení.
NORMA vydána dne 1.3.1993
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 560512-3
Třídící znak: 560512
Katalogové číslo: 64974
Datum vydání normy: 1.3.1993
Kód zboží: NS-500228
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Smyslová analýza potravin
Tato cast normy urcuje metody senzorickeho zkouseni pro vsechny druhy mlynskych vyrobku.
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.1.1993
1.6.2010
NEPLATNÁ
1.9.2008
1.5.1995
1.9.2008
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.