Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Čerstvé ovocie. Stolové hrozno viniča. Metóda stanovenia obsahu celkového cukru.
Automaticky přeložený název:
Čerstvé ovoce. Stolní hrozny révy. Metoda stanovení obsahu celkového cukru.
NORMA vydána dne 1.10.1987
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 463205
Třídící znak: 463205
Katalogové číslo: 63756
Datum vydání normy: 1.10.1987
Kód zboží: NS-499202
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
1.1.1990
1.7.1965
1.1.1990
1.1.1990
NEPLATNÁ
1.9.1983
NEPLATNÁ
1.8.1983
Poslední aktualizace: 21.07.2025 (Počet položek: 2 209 006)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.