Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Reis - Bestimmung des Extrusionswiderstands von Reiskörnern nach dem Kochen (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (konsolidierte Fassung)
Přeložit název
NORMA vydána dne 15.7.2018
Označení normy: ÖNORM EN ISO 11747
Datum vydání normy: 15.7.2018
Kód zboží: NS-855081
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Rakouská technická norma
Kategorie: Technické normy ÖNORM
Diese Internationale Norm legt ein Verfahren zur Bestimmung des Extrusionswiderstands von geschliffenen Reiskörnern, parboiled oder nicht parboiled, nach dem Kochen unter vorgegebenen Bedingungen fest.
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.