Norma ÖNORM EN ISO 11747 15.7.2018 náhled

ÖNORM EN ISO 11747

Reis - Bestimmung des Extrusionswiderstands von Reiskörnern nach dem Kochen (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (konsolidierte Fassung)

Přeložit název

NORMA vydána dne 15.7.2018


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 888.40 bez DPH
1 888.40

Informace o normě:

Označení normy: ÖNORM EN ISO 11747
Datum vydání normy: 15.7.2018
Kód zboží: NS-855081
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Rakouská technická norma
Kategorie: Technické normy ÖNORM

Anotace textu normy ÖNORM EN ISO 11747 :

Diese Internationale Norm legt ein Verfahren zur Bestimmung des Extrusionswiderstands von geschliffenen Reiskörnern, parboiled oder nicht parboiled, nach dem Kochen unter vorgegebenen Bedingungen fest.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.