Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Papier und Pappe vorgesehen für den Kontakt mit Lebensmitteln - Sensorische Analyse - Teil 2: Geschmacksübertragung
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.3.2019
Označení normy: ÖNORM EN 1230-2
Datum vydání normy: 1.3.2019
Kód zboží: NS-938394
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Rakouská technická norma
Kategorie: Technické normy ÖNORM
Balicí materiály a příslušenství
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Papír a lepenky
Diese Europäische Norm legt fest, ob eine Papier- oder Kartonprobe Substanzen enthält, welche über die Gasphase auf ein Prüfmedium übergehen und dessen Geschmack beeinflussen können. Sie ist anwendbar auf alle Arten von Papieren und Kartons, einschließlich beschichtetem und bedrucktem Material, das dazu bestimmt ist, mit Lebensmitteln in Kontakt zu kommen. Sie ist nicht zur Bestimmung der Verbraucherpräferenzen anwendbar.
Poslední aktualizace: 14.11.2025 (Počet položek: 2 243 651)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.