Norma ÖNORM EN 12014-4 1.7.2005 náhled

ÖNORM EN 12014-4

Lebensmittel - Bestimmung des Nitrat- und/oder Nitritgehaltes - Teil 4: Ionenchromatographisches Verfahren (IC) für die Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes in Fleischerzeugnissen

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.7.2005


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 853.20 bez DPH
1 853.20

Informace o normě:

Označení normy: ÖNORM EN 12014-4
Datum vydání normy: 1.7.2005
Kód zboží: NS-753869
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Rakouská technická norma
Kategorie: Technické normy ÖNORM

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ÖNORM EN 12014-4 :

Diese ÖNORM legt ein ionenaustausch-chromatographisches Verfahren zur Bestimmung des Nitrit- und Nitratgehaltes von Fleischerzeugnissen fest und wurde an verschiedenen Fleischerzeugnissen mit einem Nitratgehalt von 50 mg/kg bis 300 mg/kg als Nitrat-Ion und einem Nitritgehalt von etwa 40 mg/kg als Nitrit-Ion validiert.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.