Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens — Detection of botulinum type A, B, E and F neurotoxin-producing clostridia
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - polymerázová řetězová reakce (PCR) pro detekci patogenů z potravin - detekce typu botulinum A, B, E a F neurotoxinu produkující Clostridia
NORMA vydána dne 17.10.2013
Označení normy: ISO/TS 17919:2013
Datum vydání normy: 17.10.2013
Kód zboží: NS-421267
Počet stran: 47
Přibližná hmotnost: 141 g (0.31 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.12.2025 (Počet položek: 2 252 678)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.