Norma ISO/TR 6579-3:2014 8.7.2014 náhled

ISO/TR 6579-3:2014

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, výčtu a sérotypizaci Salmonella - Část 3: Směrnice pro sérotypizace Salmonella spp.



NORMA vydána dne 8.7.2014


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4907.60 bez DPH
4 907.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO/TR 6579-3:2014
Datum vydání normy: 8.7.2014
Kód zboží: NS-420948
Počet stran: 33
Přibližná hmotnost: 99 g (0.22 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.