Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, výčtu a sérotypizaci Salmonella - Část 3: Směrnice pro sérotypizace Salmonella spp.
NORMA vydána dne 8.7.2014
Označení normy: ISO/TR 6579-3:2014
Datum vydání normy: 8.7.2014
Kód zboží: NS-420948
Počet stran: 33
Přibližná hmotnost: 99 g (0.22 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 15.08.2025 (Počet položek: 2 211 582)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.