Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, výčtu a sérotypizaci Salmonella - Část 3: Směrnice pro sérotypizace Salmonella spp.
NORMA vydána dne 8.7.2014
Označení normy: ISO/TR 6579-3:2014
Datum vydání normy: 8.7.2014
Kód zboží: NS-420948
Počet stran: 33
Přibližná hmotnost: 99 g (0.22 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.