Norma ISO/TR 10017:2003-ed.2.0 8.5.2003 náhled

ISO/TR 10017:2003-ed.2.0

Guidance on statistical techniques for ISO 9001:2000

Automaticky přeložený název:

Pokyny o statistických metod pro ISO 9001: 2000



NORMA vydána dne 8.5.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 607.30 bez DPH
3 607.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO/TR 10017:2003-ed.2.0
Datum vydání normy: 8.5.2003
Kód zboží: NS-420463
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO/TR 10017:2003-ed.2.0 :

Description / Abstract: ISO/TR 10017:2003 provides guidance on the selection of appropriate statistical techniques that may be useful to an organization in developing, implementing, maintaining and improving a quality management system in compliance with ISO 9001. This is done by examining those requirements of ISO 9001 that involve the use of quantitative data, and then identifying and describing the statistical techniques that can be useful when applied to such data. The list of statistical techniques cited in ISO/TR 10017:2003 is neither complete nor exhaustive, and does not preclude the use of any other techniques (statistical or otherwise) that are deemed to be beneficial to the organization. Furthermore, ISO/TR 10017:2003 does not attempt to prescribe which statistical technique(s) are to be used; nor does it attempt to advise on how the technique(s) are to be implemented. ISO/TR 10017:2003 is not intended for contractual, regulatory or certification/registration purposes. It is not intended to be used as a mandatory checklist for compliance with ISO 9001:2000 requirements. The justification for using statistical techniques is that their application would help to improve the effectiveness of the quality management system.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím