Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments — Determination of moisture content
Přeložit název
NORMA vydána dne 4.1.2021
Označení normy: ISO 939:2021-ed.2.0
Datum vydání normy: 4.1.2021
Kód zboží: NS-1013795
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: This document specifies an entrainment method for the determination of the moisture content of spices and condiments.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 15.01.2025 (Počet položek: 2 219 703)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.