Norma ISO 939:2021-ed.2.0 4.1.2021 náhled

ISO 939:2021-ed.2.0

Spices and condiments — Determination of moisture content

Přeložit název

NORMA vydána dne 4.1.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1388.30 bez DPH
1 388.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 939:2021-ed.2.0
Datum vydání normy: 4.1.2021
Kód zboží: NS-1013795
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ISO 939:2021-ed.2.0 :

Description / Abstract: This document specifies an entrainment method for the determination of the moisture content of spices and condiments.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.