Norma ISO 937:2023-ed.2.0 28.8.2023 náhled

ISO 937:2023-ed.2.0

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method

Přeložit název

NORMA vydána dne 28.8.2023


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2100.90 bez DPH
2 100.90

Informace o normě:

Označení normy: ISO 937:2023-ed.2.0
Datum vydání normy: 28.8.2023
Kód zboží: NS-1152781
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ISO 937:2023-ed.2.0 :

Description / Abstract: This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.