Norma ISO 937:2023-ed.2.0 28.8.2023 náhled

ISO 937:2023-ed.2.0

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method

Přeložit název

NORMA vydána dne 28.8.2023


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 895.60 bez DPH
1 895.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO 937:2023-ed.2.0
Datum vydání normy: 28.8.2023
Kód zboží: NS-1152781
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ISO 937:2023-ed.2.0 :

Description / Abstract: This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.