Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee — Guidelines on methods of specification
Automaticky přeložený název:
Zelená káva - Pokyny o metodách specifikace
NORMA vydána dne 23.11.2004
| Dostupnost | Vyprodáno |
| Cena | NADOTAZ bez DPH |
| NA DOTAZ |
Označení normy: ISO 9116:2004-ed.2.0
Datum vydání normy: 23.11.2004
Kód zboží: NS-436663
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Description / Abstract: ISO 9116:2004 gives guidance on methods to be used to describe green coffee for sale and purchase, and is based on the terms of contract used in the international coffee trade. It also recommends procedures for sampling, packing, marking, storage and shipping of green coffee. It is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.
Poslední aktualizace: 15.12.2025 (Počet položek: 2 252 206)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.