Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery
Automaticky přeložený název:
Materiály a předměty ve styku s potravinami - Příbory a stolní nádobí - Část 5: Specifikace pro ostrost hran a retenční test příborů
NORMA vydána dne 8.12.2004
Označení normy: ISO 8442-5:2004
Datum vydání normy: 8.12.2004
Kód zboží: NS-435914
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Poslední aktualizace: 01.07.2025 (Počet položek: 2 206 436)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.