Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Yogurt — Enumeration of characteristic microorganisms — Colony-count technique at 37 degrees C
Automaticky přeložený název:
Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika počítání kolonií při 37 ° C
NORMA vydána dne 13.1.2003
Označení normy: ISO 7889:2003
Datum vydání normy: 13.1.2003
Kód zboží: NS-435329
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 7889|IDF 117:2003 specifies a method for the enumeration of characteristic microorganisms in yogurt by means of the colony-count technique at 37 degrees Celsius. The method is applicable to yogurts in which both characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) are present and viable.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.07.2025 (Počet položek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.