Norma ISO 7875-1:1996-ed.2.0 12.12.1996 náhled

ISO 7875-1:1996-ed.2.0

Water quality — Determination of surfactants — Part 1: Determination of anionic surfactants by measurement of the methylene blue index (MBAS)

Automaticky přeložený název:

Jakost vod - Stanovení povrchově aktivních látek - Část 1: Stanovení aniontových povrchově aktivních látek měřením methylenové modři indexu (MBAS)



NORMA vydána dne 12.12.1996


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2042.70 bez DPH
2 042.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7875-1:1996-ed.2.0
Datum vydání normy: 12.12.1996
Kód zboží: NS-435302
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Zkoušení chemických substancí vody

Anotace textu normy ISO 7875-1:1996-ed.2.0 :

Description / Abstract: Spectrometric method for the determination of anionic surfactants by measurement of the methylene blue index (MBAS) in aqueous media. Suitable for drinking water, surface water and waste water. Does apply for laboratory scale and technical large-scale waste-water treatment plants.

K této normě náleží tyto opravy:

ISO 7875-1:1996-ed.2.0/Cor1:2003 Oprava

Water quality — Determination of surfactants — Part 1: Determination of anionic surfactants by measurement of the methylene blue index (MBAS) — Technical Corrigendum 1
(Qualité de l´eau — Dosage des agents de surface — Partie 1: Dosage des agents de surface anioniques par mesurage de l´indice au bleu de méthylene (indice SABM) — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 7.7.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
22.20


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.