Norma ISO 7543-2:1993 8.7.1993 náhled

ISO 7543-2:1993

Chillies and chilli oleoresins — Determination of total capsaicinoid content — Part 2: Method using high-performance liquid chromatography

Automaticky přeložený název:

Chilli papričky a chilli oleoresiny - Stanovení celkového obsahu capsaicinoid - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie



NORMA vydána dne 8.7.1993


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 347.20 bez DPH
1 347.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7543-2:1993
Datum vydání normy: 8.7.1993
Kód zboží: NS-435002
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ISO 7543-2:1993 :

Description / Abstract: Specifies a method for the determination, by high-performance liquid chromatography, of the total capsaicinoid content of whole or powdered chillies (usually Capsicum frutescens L.) and their extracts (oleoresins). This content is calculated from the total of capsaicin, nordihydrocapsaicin and dihydrocapsaicin, expressed as nonyl acid vanilylamide, which is the chosen reference substance. This method enables the separation of capsaicin and nonyl acid vanilylamide.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.