Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina — Estimation of cooking quality by sensory analysis — Part 2: Routine method
Automaticky přeložený název:
Zažívací těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice - posuzování kvality vaření senzorické analýzy - Část 2: Rutinní metoda
NORMA vydána dne 11.8.2008
Označení normy: ISO 7304-2:2008
Datum vydání normy: 11.8.2008
Kód zboží: NS-434798
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 102)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.