Norma ISO 7304-2:2008 11.8.2008 náhled

ISO 7304-2:2008

Alimentary pasta produced from durum wheat semolina — Estimation of cooking quality by sensory analysis — Part 2: Routine method

Automaticky přeložený název:

Zažívací těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice - posuzování kvality vaření senzorické analýzy - Část 2: Rutinní metoda



NORMA vydána dne 11.8.2008


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2057.60 bez DPH
2 057.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7304-2:2008
Datum vydání normy: 11.8.2008
Kód zboží: NS-434798
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.