Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method
Automaticky přeložený název:
Durum pšenice krupice a trávicího traktu těstoviny - Odhad kvality vaření alimentárních těstovin senzorické analýzy - Část 1: Referenční metoda
NORMA vydána dne 8.3.2016
Označení normy: ISO 7304-1:2016
Datum vydání normy: 8.3.2016
Kód zboží: NS-633560
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 102)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.