Norma ISO 7304-1:2016 8.3.2016 náhled

ISO 7304-1:2016

Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method

Automaticky přeložený název:

Durum pšenice krupice a trávicího traktu těstoviny - Odhad kvality vaření alimentárních těstovin senzorické analýzy - Část 1: Referenční metoda



NORMA vydána dne 8.3.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 020.80 bez DPH
2 020.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7304-1:2016
Datum vydání normy: 8.3.2016
Kód zboží: NS-633560
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.