Norma ISO 7251:2005-ed.3.0 9.2.2005 náhled

ISO 7251:2005-ed.3.0

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli — Most probable number technique

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Technika MPN



NORMA vydána dne 9.2.2005


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 079.30 bez DPH
3 079.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7251:2005-ed.3.0
Datum vydání normy: 9.2.2005
Kód zboží: NS-434746
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

ISO 7251:2005-ed.3.0/Amd1:2023 Změna

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli — Most probable number technique — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement d´Escherichia coli présumés — Technique du nombre le plus probable — Amendment 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et réactifs)

Změna vydána dne 12.10.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
577.40


SKLADEM

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.