Norma ISO 6888-2:2021-ed.2.0 16.8.2021 náhled

ISO 6888-2:2021-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium

Přeložit název

NORMA vydána dne 16.8.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3114.60 bez DPH
3 114.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6888-2:2021-ed.2.0
Datum vydání normy: 16.8.2021
Kód zboží: NS-1034307
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

ISO 6888-2:2021-ed.2.0/Amd1:2023 Změna

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium — Amendment 1
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) — Partie 2: Méthode utilisant le milieu gélosé au plasma de lapin et au fibrinogene — Amendement 1)

Změna vydána dne 12.9.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
572.10


SKLADEM

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.