Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium
Přeložit název
NORMA vydána dne 16.8.2021
Označení normy: ISO 6888-2:2021-ed.2.0
Datum vydání normy: 16.8.2021
Kód zboží: NS-1034307
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium — Amendment 1
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) — Partie 2: Méthode utilisant le milieu gélosé au plasma de lapin et au fibrinogene — Amendement 1)
Změna vydána dne 12.9.2023
Vybrané provedení:
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.05.2024 (Počet položek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.