Norma ISO 6887-1:2017-ed.2.0 15.3.2017 náhled

ISO 6887-1:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions

Přeložit název

NORMA vydána dne 15.3.2017


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4 093.80 bez DPH
4 093.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6887-1:2017-ed.2.0
Datum vydání normy: 15.3.2017
Kód zboží: NS-678684
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

ISO 6887-1:2017-ed.2.0/Amd1:2024 Změna

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions — Amendment 1: Requirements and guidance on the use of a larger test portion size for qualitative methods
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 1: Regles générales pour la préparation de la suspension mere et des dilutions décimales — Amendement 1: Exigences et recommandations sur l’utilisation d’une taille de prise d’essai plus grande pour les méthodes qualitatives)

Změna vydána dne 18.7.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
571.20


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.