Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Přeložit název
NORMA vydána dne 15.3.2017
Označení normy: ISO 6887-1:2017-ed.2.0
Datum vydání normy: 15.3.2017
Kód zboží: NS-678684
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions — Amendment 1: Requirements and guidance on the use of a larger test portion size for qualitative methods
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 1: Regles générales pour la préparation de la suspension mere et des dilutions décimales — Amendement 1: Exigences et recommandations sur l’utilisation d’une taille de prise d’essai plus grande pour les méthodes qualitatives)
Změna vydána dne 18.7.2024
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 27.04.2025 (Počet položek: 2 197 486)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.