Norma ISO 6886:2016-ed.3.0 15.2.2016 náhled

ISO 6886:2016-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test)



NORMA vydána dne 15.2.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3038.10 bez DPH
3 038.10

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6886:2016-ed.3.0
Datum vydání normy: 15.2.2016
Kód zboží: NS-632608
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.