Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka a žitná mouka - Obecné pokyny při přípravě chleba tvorby testů
NORMA vydána dne 19.9.1985
Označení normy: ISO 6820:1985
Datum vydání normy: 19.9.1985
Kód zboží: NS-434283
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.09.2024 (Počet položek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.