Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka a žitná mouka - Obecné pokyny při přípravě chleba tvorby testů
NORMA vydána dne 19.9.1985
Označení normy: ISO 6820:1985
Datum vydání normy: 19.9.1985
Kód zboží: NS-434283
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.09.2025 (Počet položek: 2 234 360)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.