Norma ISO 6666:2011-ed.2.0 31.10.2011 náhled

ISO 6666:2011-ed.2.0

Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee

Automaticky přeložený název:

Vzorkování Coffee - Trier na zelené kávy nebo surové kávy a pergamenové kávy



NORMA vydána dne 31.10.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 350.20 bez DPH
1 350.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6666:2011-ed.2.0
Datum vydání normy: 31.10.2011
Kód zboží: NS-434119
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 6666:2011-ed.2.0 :

Description / Abstract: This International Standard specifies the characteristics of triers for green coffee or raw coffee and for parchment coffee (coffee in parchment) suitable for taking samples through the sides of closed bags and which is particularly suitable for sampling based on ISO 4072[1]. This International Standard is applicable to triers neither for sampling from bulk container liners nor from "big bags" [e.g. bags designated "1 MT" or "1 Mt" (metric tonne)].

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.