Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sweet pepper — Guide to refrigerated storage and transport
Automaticky přeložený název:
Sladká paprika - Průvodce po chlazeného skladování a přepravy
NORMA vydána dne 1.7.1981
Označení normy: ISO 6659:1981
Datum vydání normy: 1.7.1981
Kód zboží: NS-434111
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The guidance describes a method for Capsicum annum L., intended for direct consumption. It is not applicable to fruits for industrial processing. It includes conditions of harvesting and putting into store, and optimum conditions for the main procedures. The limits of application are given in an annex A. The recommended temperatures for Romanian and Hungarian cultivars are given in annexes B and C, respectively.
1.4.1981
29.6.1995
1.5.1984
1.8.1981
28.9.1995
1.3.1984
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.