Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
Přeložit název
NORMA vydána dne 6.3.2020
Označení normy: ISO 6579-1:2017/Amd1:2020
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 6.3.2020
Kód zboží: NS-988524
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp.)
Norma vydána dne 23.2.2017
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 15.08.2025 (Počet položek: 2 211 582)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.