Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes — Slip point
Přeložit název
NORMA vydána dne 8.6.2021
Označení normy: ISO 6321:2021-ed.3.0
Datum vydání normy: 8.6.2021
Kód zboží: NS-1027327
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 10.11.2025 (Počet položek: 2 243 715)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.