Norma ISO 6321:2021-ed.3.0 8.6.2021 náhled

ISO 6321:2021-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes — Slip point

Přeložit název

NORMA vydána dne 8.6.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 018.80 bez DPH
2 018.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6321:2021-ed.3.0
Datum vydání normy: 8.6.2021
Kód zboží: NS-1027327
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.