Norma ISO 5660-1:2015-ed.3.0 20.3.2015 náhled

ISO 5660-1:2015-ed.3.0

Reaction-to-fire tests — Heat release, smoke production and mass loss rate — Part 1: Heat release rate (cone calorimeter method) and smoke production rate (dynamic measurement)

Automaticky přeložený název:

Reakce na oheň zkoušky - uvolněného tepla, vývin kouře a hmota ztrátovosti - Část 1: rychlost uvolňování tepla (kužel metoda kalorimetr) a produkce kouře rychlost (dynamická měření)



NORMA vydána dne 20.3.2015


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena6294.80 bez DPH
6 294.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5660-1:2015-ed.3.0
Datum vydání normy: 20.3.2015
Kód zboží: NS-583521
Počet stran: 55
Přibližná hmotnost: 165 g (0.36 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

K této normě náleží tyto změny:

ISO 5660-1:2015-ed.3.0/Amd1:2019 Změna

Reaction-to-fire tests — Heat release, smoke production and mass loss rate — Part 1: Heat release rate (cone calorimeter method) and smoke production rate (dynamic measurement) — Amendment 1
(Essais de réaction au feu — Débit calorifique, taux de dégagement de fumée et taux de perte de masse — Partie 1: Débit calorifique (méthode au calorimetre a cône) et taux de dégagement de fumée (mesurage dynamique) — Amendement 1)

Změna vydána dne 6.8.2019

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
569.40


SKLADEM

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.