Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 3: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí valorigraph
NORMA vydána dne 29.12.1988
Označení normy: ISO 5530-3:1988
Datum vydání normy: 29.12.1988
Kód zboží: NS-433018
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Is based on Standard No.115 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists in measuring and recording of the consitency of a dough as it is formed from flour and water, as it is developed, and as it is broken down. An informative annex A gives a description of the valorigraph.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 27.10.2025 (Počet položek: 2 240 898)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.