Norma ISO 5530-3:1988 29.12.1988 náhled

ISO 5530-3:1988

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph

Automaticky přeložený název:

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 3: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí valorigraph



NORMA vydána dne 29.12.1988


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1355.00 bez DPH
1 355.00

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5530-3:1988
Datum vydání normy: 29.12.1988
Kód zboží: NS-433018
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 5530-3:1988 :

Description / Abstract: Is based on Standard No.115 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists in measuring and recording of the consitency of a dough as it is formed from flour and water, as it is developed, and as it is broken down. An informative annex A gives a description of the valorigraph.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.