Norma ISO 5530-1:2025-ed.4.0 15.1.2025 náhled

ISO 5530-1:2025-ed.4.0

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

Přeložit název

NORMA vydána dne 15.1.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena5577.40 bez DPH
5 577.40

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5530-1:2025-ed.4.0
Datum vydání normy: 15.1.2025
Kód zboží: NS-1211760
Počet stran: 39
Přibližná hmotnost: 117 g (0.26 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.