Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
Automaticky přeložený název:
Senzorická analýza - Metodologie - Pokyny pro přípravu vzorků pro účely senzorické analýzy není možné
NORMA vydána dne 1.9.1982
Označení normy: ISO 5497:1982
Datum vydání normy: 1.9.1982
Kód zboží: NS-432989
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Application, in particular, to samples of intensely flavoured products and to samples of very concentrated products. The principle consists in making a preperation which allows direct assessment of the organoleptic properties of a sample according to the analysis required, as follows: a) for assessment of the properties of the sample itself: mixing the sample with a chemically defined substance or addition to a food medium considered to be neutral; b) for assesment of the effects of the sample in a food preperation: adding the sample to the food preparation for which it is intended.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.