Norma ISO 5497:1982 1.9.1982 náhled

ISO 5497:1982

Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible

Automaticky přeložený název:

Senzorická analýza - Metodologie - Pokyny pro přípravu vzorků pro účely senzorické analýzy není možné



NORMA vydána dne 1.9.1982


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1367.30 bez DPH
1 367.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5497:1982
Datum vydání normy: 1.9.1982
Kód zboží: NS-432989
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Anotace textu normy ISO 5497:1982 :

Description / Abstract: Application, in particular, to samples of intensely flavoured products and to samples of very concentrated products. The principle consists in making a preperation which allows direct assessment of the organoleptic properties of a sample according to the analysis required, as follows: a) for assessment of the properties of the sample itself: mixing the sample with a chemically defined substance or addition to a food medium considered to be neutral; b) for assesment of the effects of the sample in a food preperation: adding the sample to the food preparation for which it is intended.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.